Εταιρικό Προφίλ

Η ιστοσελίδα www.oxytools.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της εταιρίας με την επωνυμία «Γιαννακόπουλος Αλέξανδρος». Η εταιρία εδρεύει στη Λάρισα από το 1983 και ειδικεύεται στη χονδρική και λιανική πώληση βιομηχανικών –ιατρικών αερίων, αναλωσίμων κοπής-συγκόλλησης μετάλλων, ηλεκτρομηχανών κ.α.. Η «Γιαννακόπουλος Αλέξανδρος» έχει την αντιπροσώπευση και αποκλειστική διάθεση των βιομηχανικών και ιατρικών αερίων της Air Liquide στην περιοχή της Θεσσαλίας με δίκτυο εξυπηρέτησης πελατών σε όλη την περιφέρεια. Στον τομέα των υλικών και των εργαλείων συγκόλλησης η εταιρία μας εισάγει προϊόντα και αντιπροσωπεύει διάσημους οίκους του εξωτερικού όπως Le Lorrain, Mestriner srl, Air Liquide welding, κ.α.

Για όλα μας τα προϊόντα παρέχονται εφόσον ζητηθούν πιστοποιητικά προέλευσης, ISO και ποιοτικού ελέγχου. Η εταιρία μας σας παρέχει υπηρεσία service στα εργαλεία οξυγόνου και σε όλες τις ηλεκτρομηχανές καθώς και ειδικές τιμές για επαγγελματίες. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία καθώς και για τιμές ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε τον χώρο μας, Γεωργιάδου 34 - Τ.Κ. 41447 στη Λάρισα τηλ: 2410-286018 fax: 2410-239506 κινητό: 6981797989.

 
< !--Include Libs & Plugins ============================================ --> < !--Placed at the end of the document so the pages load faster-- >