Sherman Ηλεκτροσυγκόλληση Digimig 210 Twinpulse Διπλοπαλμική

  • Κατασκευαστής: Sherman
  • MPN: 7812707
  • Μονάδα Μέτρησης: Τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 2 ημέρες
  • Βάρος: 15,00 kg
  • Ύψος: 37,5 cm
  • Διάμετρος: 22 cm
  • Εκτιμώμενο κόστος μεταφορικών: € 13,40 + Φ.Π.Α.
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Κωδικός: 8712320

€ 460,00 + ΦΠΑ 24%

€ 520,00

Η συνεργική μηχανή συγκόλλησης DIGIMIG 210 TWINPULSE χρησιμοποιείται για χειροκίνητη συγκόλληση άνθρακα και ανοξείδωτου χάλυβα και μη σιδηρούχων μετάλλων. Επιτρέπει τη συγκόλληση MMA (καλυμμένο ηλεκτρόδιο), TIG Lift, MIG/MAG και συγκόλληση με braze. Η μέθοδος MIG/MAG μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χειροκίνητη και συνεργική λειτουργία. Η συσκευή διαθέτει συνεργικά προγράμματα για ανθρακούχο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα, κράματα αλουμινίου και κράματα χαλκού. Το βύσμα αλλαγής πολικότητας σάς επιτρέπει να συγκολλάτε χρησιμοποιώντας τη μέθοδο MIG / MAG χρησιμοποιώντας τόσο τυπικά καλώδια σε προστατευτική θωράκιση αερίου όσο και αυτοπροστατευόμενα σύρματα με πυρήνα ροής (χωρίς αέριο). Η χρήση παλμού ή διπλού παλμού καθιστά δυνατή την επίτευξη καλύτερης ποιότητας συγκόλλησης, υψηλής αισθητικής με πολύ υψηλή απόδοση. Ο ψηφιακός έλεγχος επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή των παραμέτρων, της δυναμικής του τόξου, των χαρακτηριστικών και του τρόπου λειτουργίας του συγκολλητή.

Η συσκευή έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης 36 σετ παραμέτρων συγκόλλησης. Χάρη στη χρήση της λειτουργίας Fan Stop, η οποία απενεργοποιεί τον ανεμιστήρα σε χαμηλό φορτίο στη συσκευή συγκόλλησης, το επίπεδο θορύβου έχει μειωθεί σημαντικά.

Ο συγκολλητής είναι εξοπλισμένος με οθόνη LCD με επιλογή μενού σε 10 γλώσσες , συμπεριλαμβανομένων των πολωνικών, αγγλικών, γερμανικών και ισπανικών.

Η συσκευή είναι εργοστασιακά διαμορφωμένη για συγκόλληση χάλυβα και είναι επίσης εξοπλισμένη με ένθετο από τεφλόν και ρολό για τη συγκόλληση αλουμινίου. Το σετ περιλαμβάνει επίσης τσιμπίδα συγκόλλησης MIG, καλώδιο ηλεκτροδίου, καλώδιο γείωσης, ασπίδα συγκόλλησης και σφυρί.

< !--Include Libs & Plugins ============================================ --> < !--Placed at the end of the document so the pages load faster-- >